MENÜ

Konya'da hedef büyük

Deplasmanda Trabzonspor’a konuk olacak Konyaspor, kritik 90 dakikadan 3 puan bekliyor. Yeşil-Beyazlı ekibin en büyük kozu ise hiç kuşku yok ki, formunun zirvesindeki kaleci Serkan Kırıntılı ve 6 maçta 4 gol atan forvet Bajic.

Konya'da hedef büyük

Ligde geride kalan 4 maçta 3 beraberlik 1 galibiyet alan, Avrupa Ligi’nde ise gruplara Shakhtar yenilgisiyle başlayan Konyaspor, bugün zorlu bir deplasmana çıkıyor. Aykut Kocaman’ın öğrencilerinin rakibi, üst üste kötü sonuçlar alsa da kupada farklı kazanarak hayata dönen Trabzonspor. Konyaspor’da sakatlığı bulunan Sissoko dışında eksik veya cezalı futbolcu bulunmuyor.

Geçen sezon 2’de 2 yaptı

Konyaspor, geçtiğimiz sezon Trabzonspor karşısında ciddi bir üstünlük kurmuş, Trabzon’daki maçı 2-1, Konya’daki mücadeleyi ise 2-0’lık skorlarla kazanmıştı. Bu sezon da yine Avrupa potasında olmak isteyen Yeşil-Beyazlılar, ligin zirvesinde tüm takımların birbiriyle oynayacağı haftada galip gelerek yaşanacak puan kayıplarını avantaja çevirmenin hesaplarını yapıyor.

Kırıntılı çok formda

Aykut Kocaman’ın ekibinde son dönemlerin en formda ismi hiç kuşku yok ki, kaleci Serkan Kırıntılı...

Shakhtar ile oynanan Avrupa Ligi maçında müthiş bir performans ortaya koyan deneyimli eldiven, gecenin en iyi kalecisi seçilmişti. Kırıntılı dışında Konyaspor’un bir başka kozu da 6 maçta rakip fileleri tam 4 kez sarsarak sezona çok iyi bir başlangıç yapan 22 yaşındaki genç forvet Bajic olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ