MENÜ

Dolmabahçe'de şölen vakti

Kartal’ın yenilenen yuvası Vodafone Arena, ilk derbisi için 42 bin kişiye bugün kapılarını açacak. Deplasman yasağının kalkması sonrasında tam 5 sezon sonra iki takımın taraftarının da yer alacağı karşılaşma, bu özelikleri sebebiyle tarihe geçecek.

Dolmabahçe'de şölen vakti


Dolmabahçe’deki İnönü Stadı’nın yıkılmasının ardından yapılan Vodafone Arena’da, en büyük heyecan bugün yaşanacak. Kara Kartal, Spor Toto Süper Lig’in 5. hafta maçında bu akşam Galatasaray’ı konuk edecek. Beşiktaş’ın Vodafone Arena’daki ilk derbisi olma özelliğiyle tarihe geçecek olan dev maçta uzun yıllar sonra bir ilk yaşanacak. 5 sezon önce getirilen 4 büyük takımın maçlarındaki deplasman yasağı, bu karşılaşmayla birlikte tarihe gömülecek. Yaklaşık 40 bin Beşiktaş taraftarına ek olarak 2 bin 140 da Galatasaraylı futbolsever bu stadyumda ilk kez derbi heyecanı yaşayacak.

Biletler 5 dakikada tükendi

Beşiktaş ve Galatasaray yönetimlerinin isteği doğrultusunda İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından kaldırılan deplasman yasağı sonrasında Sarı-Kırmızılılar’a verilen 2 bin 140 bilet, dün öğle saatlerinde satışa sunuldu. Yoğun ilgi sonrasında biletler, 5 dakikada tükendi. Konuk ekip taraftarı, bugün saat 16.30’da Taksim Gezi Parkı’nın yanında bulunan Mete Caddesi’nde toplanıp ardından stada birlikte hareket edecek.


Derbi için kader günü

Haberin Devamı
YORUM YAZ