MENÜ

Bu akşam sahne onların

Dev randevuda gol denilince akla ilk olarak Beşiktaş’ta Cenk Tosun, Galatasaray’da da Eren Derdiyok gelecek. Arena’daki kapışma öncesi her iki yıldız da, ilk 4 haftayı 4 golle kapattı.

Bu akşam sahne onların

Vodafone Arena’da herkesin merakla beklediği derbi karşılaşması öncesi iki takım da, galibiyet için en çok golcülerine güveniyor. Ev sahibi Beşiktaş’ta gözler, Cenk Tosun’da, Galatasaray’da da Eren Derdiyok’ta olacak. Her iki oyuncu da, Süper Lig’de ilk 4 hafta itibariyle rakip fileleri 4’er kez salladı. İki oyuncu, bu karşılaşmada atacakları gol ya da gollerle zaferin mimarları olmak istiyor. Siyah-Beyazlılar’da Cenk, attığı gollerin tamamını ayakla rakip filelere gönderdi ve 4 golü de sağ ayağıyla attı. Eren ise, sadece 1 golü sağ ayağıyla atarken, diğer gollerini yandan gelen ortalar sonucunda kafayla atıp, kalecileri çaresiz bıraktı.

Ceza sahasından atıyorlar

İki oyuncu, tüm gollerini ceza sahası içinden atarken Cenk, rakip kaleye 8, Eren de 6 isabetli şut gönderdi. Galatasaray’da Riekerink, Cenk’e, Beşiktaş’ta Şenol Güneş de Eren Derdiyok’a önlem almış durumda. Eğer bu iki yıldızdan biri ceza sahası içerisinde topla buluşursa, gol olma olasılığı oldukça yüksek gözüküyor.


Efsane isimlerden derbi puanlaması

Haberin Devamı
YORUM YAZ