MENÜ

Deplasman yasağının kalkmasına tepkiler

5 yıl aradan sonra deplasman yasağının kalkmasıyla birlikte, cumartesi günkü Beşiktaş derbisini Galatasaraylı taraftarların da izleyecek olmasına olumlu tepkiler gelmeye devam ediyor.

Deplasman yasağının kalkmasına tepkiler

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "Beşiktaş maçına şahsen taraftarların tekrar deplasmana gitmesi beni çok mutlu etti. Geçmişte yaşananların bir daha tekrarlanması bizleri ve spor camiasını çok yaralar. Biz Tribünlerde dostluk olsun istiyoruz. Bu karar kulüplerimize yeniden güç verecektir. Yasak kararının kalkmasında rol oynayan herkesi kutluyor ve tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

OSMANLISPOR: ÇOK KATKISI OLACAK

Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven de, "Kararın Türk sporuna bence çok katkısı olacak" dedi.

Yurtgüven'in açıklamaları şöyle;

"Özellikle derbi karşılaşmalarında taraftar olmaması seyir zevkini ve rekabeti bir nebze engelliyordu. Sporun dostluk barış ve kardeşlik olduğu tekrar hatırlamamıza bu karar yardımcı olur. Bu fırsatı hepimiz ve tüm camialar iyi değerlendirmelidir. Sahada maçlar korakor, tribünlerde ise dostluk içerisinde alınan karar Türk sporuna hayırlı olsun"

Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu: Karar çok olumu

Taraftar yasağının kalkmasının ardından açıklamada bulunan Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, "Çok olumlu bir karar" diye yorumladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ali Ademoğlu, "Başkanımız Ali Ay ile birlikte katıldığımız kulüpler birliği toplantısında yasakların kalkması için imza atmıştık. Biz sporun kardeşlik olduğuna inanıyoruz. Resmen kaldırılması çok sevindirici. Bütün rakip takım taraftarlarımızı Bursa'daki maçlara bekliyoruz" dedi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Bülbüloğlu: Deplasman yasağının kalkması futbola renk katacak

Deplasman yasağının kaldırılmasının mutluluk verici olduğunu belirten Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, "Trabzon'a gelen herkes misafirimizdir. Yasağın kalkmasına sevindik" dedi.

Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, taraftarların futbola renk kattığını belirterek, "Futbol kin ya da nefret tohumları üzerine kurulamaz. Rakip seyirci geldiği zaman girilecek tezahürat rekabeti bile keyif verip, renk katacaktır. Bu rekabetin çok olgun olması gerekiyor. Her kulübün kendi taraftarına bu mesajı vermesi lazım. Futbol, taraftarla birlikte güzel. Şehrimize gelen herkes misafirimizdir, başımızın üzerinde yerleri var. Onlarda aynı olgunlukta maçları izlediği sürece bu iş daha keyifli bir hal alacaktır" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ