MENÜ

Barcelona - Atletico Madrid: 1-1

İspanya La Liga'nın 5. haftasında Barcelona ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Real Madrid'in puan kaybettiği haftada, Barcelona ile Atletico Madrid 1-1 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrıldı. Karşılaşmanın 59. dakikasında sakatlanan Lionel Messi yerini Arda Turan'a bıraktı.

Barcelona - Atletico Madrid: 1-1

Barcelona ile Atletico Madrid La Liga'nın 5. haftasında Camp Nou'da kozlarını paylaştı. Arda Turan'ın yedek başladığı mücadele 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında Barcelona rakibine göre sahada daha bir etkin futbol sergiledi. Katalanlar etkili oynun karşılığını 41. dakikada aldı. Andres Iniesta'nın asistinda Ivan Rakitic topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0 yaptı. İlk yarı Barcelona'nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda her iki takımnda ortada bir oyun sergilerken, Barcelona'da 59. dakikada bir şok yaşandı.

Arjantinli yıldız Lionel Messi yaşadığı sakatlık sonrası oyundan alındı. Yerine Arda Turan dahil oldu. Bu değişilkliğin hemen ardından Barcelona ağlarında golü gördü. Messi'nin oyundan çıkmasıyla Atletico Madrid Teknik direktörü Diego Simeone oyuna Torres ve Correa'yı aldı. İki futbolcu oyuna girer girmez Barcelona kalesini adeta yıktı. 61. dakikada Torres'in asistinde Angel Correa golünü attı ve skora denge getirdi. 1-1

Kalan dakikalarda her iki takımda pozisyonlar geliştirse de, gol sesi çıkmayınca mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla Barcelona 10 puanla 3. sırada yer alırken, Atletico Madrid 9 puanla 4. sırada yer aldı.


Osmanlıspor'un rakibi Real'den puan aldı

Haberin Devamı
YORUM YAZ