MENÜ

Derbi için kader günü

Beşiktaş ve Galatasaray’ın girişimleri sonrasında kaldırılması için çalışmada bulunulan deplasman yasağı konusu bugün çözüm bulacak. İl Spor Güvenlik Kurulu’nun bugün yapacağı toplantı sonrasında derbide Vodafone Arena’da misafir takım taraftarının olup olmayacağı kesinleşecek.

Derbi için kader günü

Süper Lig’de cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray mücadelesi öncesinde merakla beklenen soru, bugün cevap bulacak. Beşiktaş ve Galatasaray’ın girişimleri sonrasında Kulüpler Birliği tarafından açıklanan, ‘Deplasman yasağının kaldırılması’ isteğine bugün İl Spor Güvenlik Kurulu’nun yapacağı toplantıda kesin cevap verilecek. Konuyla ilgili olarak önceki gün Vali Vasip Şahin’le makamında görüşen iki kulübün Başkanı, kararlarının arkasında olduklarını göstermişti.

2 bin bilet bekliyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, “Galatasaray’ı Vodafone Arena ’da ağırlamak istiyoruz” sözlerine, Özbek’ten “Fikret Başkan’la mütabıkız. Bu sporda barışın adımlarını Fikret Başkan ile beraber atmak istiyorum. Dolayısı ile ben taraftarım ile o maçta olmayı hedefliyorum” cevabı gelmiş ve dostluk rüzgarlı esmişti. Bugün kuruldan çıkacak kararın ardından bekletilen yaklaşık 2 bin bilet, yarın satışa çıkacak.


Şansal Büyüka'nın derbi tahmini

Haberin Devamı
YORUM YAZ