MENÜ

Nice Triatlonu iptal edildi

Fransa’nın Nice şehrinde 1 ve 2 Ekim tarihlerinde yapılması planlanan triatlon, güvenlik kaygısıyla iptal edildi.

Nice Triatlonu iptal edildi

Fransa’nın Nice şehrinde 1-2 Ekim tarihlerinde düzenlenecek triatlon yarışlarının güvenlik kaygısıyla iptal edildiği açıklandı.

Nice Belediyesi ve Nice Triatlonu Organizasyon Komitesi tarafından yapılan açıklamada, "14 Temmuz’da meydana gelen trajedi sonrasında yarışları güvenli bir şekilde düzenlemek ve olağanüstü hal koşullarında triatlon ve yan etkinliklerinin sağlıklı bir şekilde geçmesini sağlamak amacıyla birçok kere yetkililerle bir araya gelindi. Tüm çözümler ve yarışlar için gerekli görülen olasılıklar masaya yatırıldı." denildi.

Bu şartlar dahilinde Nice Triatlonu’nun iptal edildiği açıklanarak, Nice şehrinin, yarışların tekrar düzenlenebilmesi için 2017 yılının ilk yarısında tüm imkanları seferber edeceği belirtildi.

Fransa Triatlon Federasyonunun gerekli tüm çalışmaları yapacağı belirtilen açıklamada, yarışmaya kayıt yaptıran tüm sporseverlerin mağdur edilmemesi için önlemlerin alınacağı kaydedildi. Nice Triatlonu, geçen yıl da olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ