MENÜ

Barcelona Atletico Madrid maçı canlı

İspanya La Liga, bu gece şahane bir karşılaşmaya sahne oluyor. Barcelona, mabedi Santiago Bernabeu'da Atletico Madrid'i ağırlıyor. Bu dev maçın kadrosunda milli futbolcumuz Arda Turan da yer alıyor. Yedek başlayacak olan yıldız oyuncunun ilerleyen dakikalarda dahil olması bekleniyor. Futbolseverlerin merakla beklediği Barcelona - Atletico Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta? Detaylar haberimizde.

Barcelona Atletico Madrid maçı canlı

Barcelona Atletico Madrid, La Liga'da hafta arası oynanacak en önemli mücadele olarak dikkat çekiyor. Bir tarafta Barcelona'nın gol silahları Messi-Neymar-Suarez, diğer tarafta Atletico Madrid'in ölümcül Fransız ikilisi Kevin Gamerio-Griezmann...La Liga'da oynadığı 4 maçta 9 puan toplayan Barcelona ve 8 puanlı Atletico Madrid, 3 puan için kozlarını paylaşıyor.

BARCELONA ATLETİCO MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Lig ve Avrupa'da oynadığı resmi maçlarda yenilgi yüzü görmeyen Atletico Madrid ve son 2 maçında 12 gol kaydeden Barcelona, Nou Camp'ta futbolseverleri futbola doyuracak.

Barcelona Atletico Madrid maçı 21 Eylül Çarşamba saat 23.00'te oynanacak. Karşılaşma LİG TV 3'ten yayınlanacak.

BARCELONA - ATLETICO MADRID MAÇI CANLI / GRAFİKLİ ANLATIM

Barcelona maç kadrosu: Arda Turan 18'de

Katalan ekibi bu maçın 18 kişilik kadrosunu da resmi internet sayfasından yayınladı. Milli futbolcumuz Arda Turan da kadroda kendisine yer buldu. İşte Barcelona'nın 18 kişilik maç kadrosu: Ter Stegen, Cillessen, Pique, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, Andre Gomes ve Mathieu.

Barcelona üstün

İki takım arasında oynanan son 10 mücadelede Barcelona'nın üstünlüğü dikkat çekiyor. Katalan ekibi bu maçlarda 7 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 1 maç beraberlikle sonuçlandı. Atletico Madrid sonuncusu geçen yıl oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final maçı olmak üzere 2 kez kazandı.

Barcelona Atletico Madrid maçı canlı



Luis Enrique karar aşamasında

5-1 kazanılan Leganes maçında 3-4-3 sistemiyle sahaya çıkan ve sağ kanatta Rafinha'yı oynatan teknik direktör Luis Enrique'nin, Atletico Madrid maçında 4-3-3'e dönmesi bekleniyor.

Savunmanın ortasında Pique'nin yanına Mascherano'yu mu, yoksa Umtiti'yi mi koyma konusunda kararsız olan İspanyol teknik adamın, son kararını maç günü vermesi bekleniyor.

Barcelona Atletico Madrid maçı canlı



Diego Godin: Camp Nou'ya hazırız

Atletico Madrid'in Uruguaylı futbolcusu Diego Godin, Barcelona'ya karşı oynanacak lig maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Deneyimli stoper, ''Üst üste maçlar oynuyoruz ve dinlenmek için fazla zamanımız olmuyor. Ancak Camp Nou'daki zorlu teste hazırız. Barcelona kendi sahasında çok tehlikeli bir takım. Hücum gücü çok yüksek. Tabi savunma yönleri de çok kuvvetli. Farklı kazandığımız Gijon maçından sonra hepimiz iyi hissediyoruz. Barcelona'ya karşı %120'lik efor sarfetmemiz gerekiyor'' dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ