MENÜ

Zidane tarihe geçti

Real Madrid, ligdeki son maçında Espanyol’u 2-0 yendi ve hocası Zinedine Zidane yönetiminde kulüp tarihinin La Liga’daki en uzun galibiyet serisini (16 maç) yakaladı. Zidane’ın şimdiki hedefi ise egale ettiği Guardiola’nın rekorunu tarihe gömmek.

Zidane tarihe geçti

İspanya Ligi’nde yeni sezona harika giren Real Madrid, geçen sezonun ortasında takımın başına geçen efsane oyuncusu Zinedine Zidane yönetiminde ilk 4 maçını da kazandı ve topladığı 12 puanla son şampiyon Barcelona’nın 3 puan önünde liderlik koltuğuna oturdu.

Bale ve Ronaldo’suz çıktığı son maçında Espanyol’u deplasmanda 2-0 mağlup eden Real, La Liga’da üst üste 16 maç kazanarak kulüp tarihinin en uzun galibiyet serisini yakaladı. Bu başarıdaki en büyük pay sahiplerinin başında gelen Zidane ayrıca, Pep Guardiola’nın Barcelona’nın başındaki ligdeki 16 maçlık kazanma serisini de egale etti.

‘Daha yolun başındayız’

A takım düzeyindeki ilk teknik adamlık deneyimini Los Galacticos’ta yaşayan ve takıma geçen sezon Şampiyonlar Ligi’ni kazandıran Fransız teknik adam, “Takımın ortaya koyduğu performanstan dolayı çok mutluyum. Ancak daha yolun başındayız” dedi.

Real yarın sahasında Villarreal’i mağlup ederse, Zidane, 17 galibiyetle zirveye kurulacak. Bu arada ezeli rakip Arda Turan’lı Barcelona da, aynı gün evinde Atletico Madrid’i konuk edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ