MENÜ

Yeni Leicester Başakşehir...

Real Madrid, City, Bayern, Hertha, Feyenoord bir de Başakşehir... Oynadığı tüm maçları kazanan İstanbul ekibi bu alanda Avrupa devleriyle yarışıyor. Asbaşkan Mustafa Saral, “Umarım biz de Süper Lig’in Leicester’ı oluruz” diyerek zirveyi hedeflediklerini söylüyor.

Yeni Leicester Başakşehir...

Abdullah Avcı yönetiminde üst üste iki sezon 59 puan toplayarak 4. olan Başakşehir, bu yıl ise bambaşka bir görüntü çiziyor. Fenerbahçe, Bursa, Kasımpaşa ve son olarak da Gaziantepspor’u yenerek lige 4’te 4’le başlayan İstanbul ekibi, tarihinin en başarılı sezon başlangıcına imza atarken bu başarısıyla Avrupa devleriyle de yarışmaya başladı.

İspanya’da Real Madrid, Almanya’da Bayern ve Hamburg, Hollanda’da Feyenoord oynadığı tüm maçlarını kazanırken Başakşehir de adını bu takımlar arasına yazdırdı. Bu süreçte kalesinde yalnızca 1 gol gören Başakşehir, futbolseverlere geçen sezon Premier Lig’de yaşanan Leicester mucizesini hatırlattı. Antep zaferinin ardından konuşan ikinci başkan Mustafa Saral da aynı fikirde.

‘Baskıya girmiyoruz’

“İngiltere Premier Lig’de Leicester City geçtiğimiz sezon herkesi şaşırtarak büyük bir başarıya imza attı ve şampiyonluğa ulaştı” diyen Saral, “Umarım biz de Süper Lig’in Leicester City’si oluruz. Tabii ki şampiyonluk mucize değil ama her zaman temkinli olmak gerekiyor. Çok büyük bir camia değiliz. Oyuncularımızın önüne de şampiyonluk gibi bir hedef koymadık. Takımımızı baskı altına almak istemiyoruz. Ama ligi en iyi yerde bitirmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz” diyerek zirveyi işaret etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ