MENÜ

Tolunay Kafkas'tan 2'de 0

Tolunay Kafkas’ın Akhisar macerası ikide sıfırla başladı. Rize’den sonra Beşiktaş’a da kaybeden genç hoca mağlubiyet sonrası, “Oyun olarak yenildiğimizi düşünmüyorum. Daha fazla çalışmalıyız. Zeminin çok kötü olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Tolunay Kafkas'tan 2'de 0

Akhisar Belediyespor’da görevden ayrılan Cihat Arslan’dan teknik direktörlük koltuğunu devralan Tolunay Kafkas, takımın başında çıktığı ikinci maçında da hüsran yaşadı.

Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor karşısında siftah yapan 48 yaşındaki futbol adamı, sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrılmıştı. Beşiktaş’a karşı da puana hasret kalan Kafkas’ın Akhisar kariyeri beklendiği gibi parlak başlamadı.

‘Elimizden geleni yapıyoruz’

2-0 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle sona eren mücadele sonrası konuşan Tolunay Kafkas, “Oyuna iyi başladık. İlk yediğimiz gol acemice oldu. Bu tip takımlara karşı skor avantajı yakalamak kolay olmuyor. Ortalarda ve şutlarda Akhisarspor daha önde. Oyun olarak yenildiğimizi düşünmüyorum. Daha fazla çalışmalıyız. Zeminin çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Biliyorsunuz, ülkede bürokrasi biraz zor işliyor” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ