MENÜ

Jason Denayer Ocak'ta

Galatasaray’a gelmeye hazırlanırken, kulübü Manchester City’nin transferin son gününde Sunderland’e kiraladığı Jason Denayer’den, Sarı-Kırmızılılar vazgeçmiş değil. Girişimlerini sürdüren Galatasaray Yönetimi, Belçikalı savunmacıyı devre arasında renklerine bağlamayı hedefliyor.

Jason Denayer Ocak'ta

Geçen sezonu Galatasaray’da kiralık olarak geçiren Jason Denayer, sözleşmesi bitince kulübü Manchester City’ye geri dönmüştü. Ancak İngiliz devinin yeni teknik patronu Guardiola, genç futbolcuyu yeterli görmeyince yeniden kiralanmasını istedi. Bu noktada Galatasaray tekrar devreye girerek Denayer’i kiralamaya çalıştı. Hatta taraflar bu doğrultuda anlaşma sağladı ve son gün genç stoper Florya’ya gelmek için hazırlandı. Ancak kulübü Manchester City, son anda karar değiştirerek Denayer’i Sunderland’e kiraladığını açıkladı. Belçikalı futbolcu da istemeye istemeye olsa yeni takımının yolunu tuttu. Ancak bu süreç Galatasaray’ı transferden vazgeçirmiş değil. Sarı-Kırmızılılar, devre arasında Jason Denayer’i yeniden renklerine bağlamayı hedefliyor.

Bonservisini de istiyorlar

Teknik direktör Riekerink’in isteğiyle kadrosunu bir stoperle takviye etmek üzere kolları sıvayan Sarı-Kırmızılı yönetim, Denayer ismi üzerinde uzlaşma sağlayınca oyuncuyla temas kuruldu. Görüşmeler yine olumlu geçiyor. Eğer Sunderland, genç futbolcunun kiralık kontratını fesh etmeye yanaşırsa, yönetim bu kez City’yi de ikna ederek işi bitirecek. Hatta Galatasaray cephesi, mümkün olursa Denayer’in bonservisini de almaya çalışacak.

Metin Karabaş


Denayer İstanbul'a bilet bile aldı ama...

Haberin Devamı
YORUM YAZ