MENÜ

İbrahim Üzülmez: Oyuncularımın mücadelelerinden memnunum

Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor sahasında, Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı.  Bu karşılaşmanın ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez açıklamalarda bulundu.

İbrahim Üzülmez:  Oyuncularımın mücadelelerinden memnunum

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, maçta 87 dakika boyunca iyi oyun sergilediklerini söyledi.

Zor bir deplasman maçı olduğunu bildiklerini ifade eden Üzülmez, şunları söyledi: ''Atiker Konyaspor iyi bir takım. Süper Lig'in özellikle fiziksel anlamda en dirençli takımlarından birisi. Hafta içinde Konyaspor'u iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Düşündüklerimizi sahaya yansıttığımız takdirde istediğimiz sonucu alabileceğimizi söylemiştim maç öncesinde. Nitekim bugün 90 dakikaya baktığımızda 87 dakika rakibe çok fazla gol pozisyonu vermeyen, saha içerisinde kompaktlık anlamında elinden gayreti gösteren ikili mücadeleleri kazanan rakibe de çok fazla fırsat vermeyen bir Gençlerbirliği vardı. Mücadele ediyoruz, istiyoruz ama bugünkü maça baktığımız zaman kazanabilirdik. 87'nci dakikadan sonra kaybedebilirdik. 1-1 den sonra rakibimizin 2 tane çok net pozisyonu var. Her şeye rağmen oyuncularımın mücadelelerinden memnunum.''


Atiker Konyaspor 1-1 Gençlerbirliği

Haberin Devamı
YORUM YAZ