MENÜ

Alanya evinde yıkılmıyor

Turuncu-Yeşilliler, Trabzonspor’u net bir skorla devirdi, taraftarı önündeki yenilmezlik unvanını 11’e çıkardı. Ev sahibinde maçın yıldızı, 1 gol, 1 asistle oynayan Emre Akbaba’ydı.

Alanya evinde yıkılmıyor

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden Alanyaspor, sahasında Trabzonspor’u farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı ve hem ligdeki ikinci galibiyetini hem de evindeki yenilmezlik unvanını 11’e çıkardı. İlk yarısı 0-0 biten mücadelenin ikinci devresinde gaza basan Alanya, bu sezonki alışkanlığını bozmadı ve yine gollerini 2. 45 dakika içinde buldu. TFF 1. Lig’de oynadığı dönemden bu yana taraftarı önünde 11. sınavında hiç yenilmeyerek (9 galibiyet ve 2 beraberlik) büyük bir başarıya imzasını atan Turuncu-Yeşilliler’de Emre Akbaba, Trabzonspor karşılaşmasının yıldızı oldu.

Tribünler alkışladı

Bu sezon takımının, bu maç öncesi 5 golün 3’üne (2 gol ve 1 asist) katkıda bulunan Emre, önce açılış golünü filelere yolladı, ardından Guerrier’in golünün asistini yaptı. 88. dakikada oyundan alınan Emre, tribünlerin alkışları eşliğinde yedek kulübesinin yolunu tuttu.

Sefa gole sevinmedi

Trabzonspor’dan adeta zorla gönderilen ve Alanyaspor’a kiralanan Sefa Yılmaz, karşılaşmanın 88. dakikasında maçın yıldızı olarak gösterilen Emre Akbaba’nın yerine oyuna dahil oldu. 4 dakika sonra yani 90+2’de Sefa, Bordo-Mavililer’in ceza sahasının önünde oluşan faul sonrası topun başına geçti. Tecrübeli oyuncu, enfes bir vuruşla maçın skorunu ilan eden golü attı! Sefa gol sonrası ise herhangi bir sevinç hareketi göstermedi.

Oba’daki ilk maç

Süper Lig’in yeni takımlarından Aytemiz Alanyaspor, Alanya Oba Stadı’nda bu sezon ilk kez seyircisiyle buluştu.İkinci haftada Alanya Oba Stadı’nın bakımda olması nedeniyle Antalyaspor ile yaptığı karşılaşmayı rakibinin sahasında oynayan Turuncu- Yeşilliler’e yaklaşık 5 bin kişi destek verdi. Stadın yarısı dolarken, ev sahibi ekibin taraftarları, galibiyetin ardından “Bu taraftar sizinle gurur duyuyor” tezahüratları yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ