MENÜ

Mustafa Reşit Akçay: Sizi buralara lig getiriyor

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Steaua Bükreş’in pas trafiğini aksattıklarını ve bunun da kendilerine galibiyeti getirdiğini söyledi.

Mustafa Reşit Akçay: Sizi buralara lig getiriyor

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Steaua Bükreş galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Akçay, Ankara temsilcisinin UEFA Avrupa Ligi L Grubu’ndaki ilk maçında Romanya’nın Steaua Bükreş takımını 2-0 yendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Osmanlıspor camiası için çok önemli bir kariyer maçı oynadıklarını belirterek. "Rakibimize saygı duyarak oyun içinde kaldık. Rakibin atak üstünlüğünü kaldırdık, pas trafiğini aksattık ve bu bize sonucu getirdi." diye konuştu.

Kadroda yaptığı rotasyon sayısının maç öncesi kendilerini düşündürdüğünü dile getiren Akçay, "Oyuncuların katkısı rotasyonu doğruladı. Bu nedenle de çok mutluyuz. Üç kulvarda hareket ettiğimiz, eylemde bulunduğumuz için rotasyon çok önemli." ifadelerini kullandı. Spor Toto Süper Lig’i önemsediğini vurgulayan Akçay, şöyle devam etti: "Sizi buralara lig getiriyor. Bu ligin kalıcı takımı olmalıyız. Hazırlıklara erken başlamamız beni tedirgin ediyor. Bunun bazı sonuçları olacaktır, bekliyoruz. Rotasyona bu yüzden gidiyoruz. Sistem oturdu diyemem çünkü bu o kadar da basit değil. Şimdi Adanaspor maçı var önümüzde ve çok önemli. Çünkü lige dönüşlerde problem oluyor. Bu yönde çalışmalar yapacağız."

Akçay, Zürih ile oynayacakları maçı kazanmaları durumunda gruptan çıkma hesapları yapmaya başlayacaklarını dile getirdi.


Osmanlıspor 2-0 Steaua Bükreş

Haberin Devamı
YORUM YAZ