MENÜ

Fonseca: Odama çiçek bile gönderdiler!

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Paulo Fonseca, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında yarın karşılaşacakları Atiker Konyaspor’un güçlü bir takım olduğunu ve ona göre hazırlandıklarını söyledi.

Fonseca: Odama çiçek bile gönderdiler!

Karşılaşmanın oynanacağı Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Fonseca, daha önce İstanbul takımlarıyla birçok maç yaptıklarını anımsattı.

Atiker Konyaspor’un konumu itibariyle İstanbul takımlarıyla karşılaştırılabilecek kadar güçlü olduğunu belirten Fonseca, "Yarınki müsabaka diğer maçlar gibi zorlu geçecek. Konyaspor ile ilgili gerekli çalışmalarımızı yaptık. Güçlü bir takım olduğunu biliyoruz ve ona göre hazırlandık. Geçen sezon iyi sonuçlar aldı. Bu sezon da hiçbir maçını kaybetmedi. Bunun için rakibimize saygı gösteriyoruz." diye konuştu.

Fonseca, ilk defa rakipleri tarafından havalimanında karşılandıklarını vurgulayarak, "Çok şaşırdık. Rakipten saygı görmek bizi onurlandırdı. Erkek olmama rağmen otel odama çiçek bile gönderildi ve beni çok mutlu etti." ifadelerini kullandı.

Fonseca: Odama çiçek bile gönderdiler



Kucher: "Zor bir maç bizi bekliyor"

Shakhtar Donetskli futbolcu Olexandr Kucher de Atiker Konyaspor’un geçen sezonki maçlarını izleyerek hazırlandıklarını dile getirerek, "Yarın zor bir maç bizi bekliyor. Rakibimiz çok iyi bir takım. Yarın stadın dolu olacağını da düşünüyoruz. Avrupa Ligi’nde birçok kez dolu statlara karşı oynadığımız için bu duruma hazırız." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ