MENÜ

Aykut Kocaman: Taraftarımız maçın tadını alsın

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, yarın oynayacakları UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Shakhtar Donetsk maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Aykut Kocaman: Taraftarımız maçın tadını alsın

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, yarın oynayacakları UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Shakhtar Donetsk maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Kocaman'ın sözleri şu şekilde; "İstanbul takımları ve Trabzon'un dışında her şehrin arzularından biri Avrupa'da temsil edilmek. Konyaspor bu arzuyu giderdi. Taraftarımızın maçın tadını alması en büyük dileğim. Yarını şölene çevirip arkasından iyi sonuç elde etmek en büyük arzumuz. Puan almak ciddi bir adım olur. Gruba baktığımızda içeride alacağımız 1 puan, son maça kadar bizi hesapların içinde tutar. Rangelov'un 5 yıl önceden bir cezası vardı. Bunun hala yürürlükte olması çok tuhaf. Rangelov'un yokluğunu diğer takım arkadaşları hissettirmeyecektir diye düşünüyorum. Dünyada mükemmel bir takım yok. Herkesin bir zaafı vardır. Onları da futbolcu arkadaşlarımla paylaşmak niyetindeyim. Dario Srna önemli bir futbolcu ancak Shakhtar takım olarak bu eksikliği kapatacaktır. Ben teknik direktör olarak nispeten oyuncu grubuna göre daha tecrübeliyim fakat yapabileceğim tek şey bunları arkadaşlara anlatmak.Takımım oyunun doğrularını sahaya yansıtmak için çalışacaktır." dedi

Aykut Kocaman'la birlikte basın toplantısına katılan Atiker Konyaspor takım kaptanı Ali Çamdalı güçlü bir takımla oynayacaklarını belirterek "Bizim bir iki yıldır gösterdiğimiz başarıyı kimse gösteremez bence. Yarın zorlu bir rakiple karşılaşacağız. Tecrübeli bir ekip. Tecrübeli bir ekip olması bize göre en büyük avantajları." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ