MENÜ

Real Madrid - Sporting Lizbon ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Avrupa’nın futbol şöleni Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam kupanın son şampiyonu Ronaldo’lu Real Madrid, Sporting Lizbon’u ağırlayacak. Peki Real Madrid ile Sporting Lizbon takımları arasında oynanacak olan bu dev mücadele ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Ayrıca Real Madrid - Sporting Lizbon muhtemel 11'leri ve kadro bilgileri de haberimizde..

Real Madrid - Sporting Lizbon ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’nde ilk haftanın son maçları bu akşam oynanacak. Geçen sezon kupanın sahibi olan İspanyol temsilcisi Real Madrid, ilk maçında Portekiz ekibi Sporting Lizbon’u ağırlayacak. Bernabeu’daki mücadeleye favori olarak çıkan Real’de tüm gözler elbette Cristiano Ronaldo’nun üzerinde olacak.

CR7, Real’e gelmeden önceki takımı olan Manchester United’a, Sporting’den transfer olmuş ve ülkesinin takımının formasını 1997-2003 yıllarında 6 sene giymişti. Ev sahibinde 3 isim sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Kaleci Navas’ın yanı sıra, Coentrao ve Isco da mücadelede yer alamayacak. Sporting’de Jefferson ile Spalvis sakatlıkları nedeniyle oynamayacak.

Real Madrid - Sporting Lizbon maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Real Madrid ile Sporting Lizbon takımları arasında oynanacak olan bu dev mücadele, saat 21.45'te başlayacak ve Tivibuspor2’den ekranlara gelecek.

Real Madrid-Sporting Lizbon muhtemel 11'ler

Real Madrid: Casilla, Marcelo, Varane, Ramos, Carvajal, Casemiro, Modric, Kroos, Bale, Ronaldo, Morata

Sporting Lizbon: Patricio, Pereira, Semedo, Coates, Cesar, Martins, Silva, Carvalho, Campbell, Dost, Ruiz


Zorya Luhansk 1-1 Fenerbahçe

Haberin Devamı
YORUM YAZ