MENÜ

Parasız askerler!

“Ey paralı askerler” diyerek Bandırma maçında kötü oynayan futbolcularını kovan Altınordu Başkanı Mehmet Özkan’ın açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Ancak oyuncularını aldıkları paranın karşılığını vermemekle suçlayan Özkan’ın, takıma geçen sezon tam 34 maç başını ödemediği ortaya çıktı. Bu sezon ise yalnızca peşinatların ilk taksidinin verildiği öğrenildi.

Parasız askerler!

Yaptığı tesisler, gerçekleştirdiği organizasyonlar ve Türk futboluna kazandırdığı yıldız adayları...

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’ın faaliyetleri her zaman gerek görsel gerek ise yazılı basında manşetleri süsledi, hep desteklendi.

Yaşamının geri kalanını, özkaynaktan yetişen oyuncularla mücadele eden bir takım oluşturmaya ayıran 61 yaşındaki futbol adamı bu yolda zaman zaman sıradışı, zaman zaman da skandal olarak nitelendirilecek işlere de imza atmıyor değil.

Hakaret yağdırdı

Başkan’ın son icraatı ise Bandırmaspor maçından sonra resmi site üzerinden futbolcularına yazdığı yazı oldu.

Özetle, “Bandırmaspor maçında Altınordu A Takımı formasını temsil eden futbol emekçileri, siz Altınordu Futbol Kulübü’nün ülkemiz için ne kadar değerli olduğunun farkında değilsiniz, olsaydınız bu kadar miskin, silik ve korkak maç çıkarmazdınız. Benim sizinle işim bitmiştir. 2016 yılının son maçına kadar bu formayı giyin, ama adam gibi giyin ve ara transferde hepiniz gidin” diyerek devre arasında altyapıdan gelen oyuncular dışındaki tüm futbolcularla yollarını ayıracağını belirtti.

8 Ocak 2017’den itibaren sadece özkaynak düzeninden gelen isimlerle devam edeceğini duyuran Özkan’ın, kulübün internet sitesinde yazdığı yazının başında, “Ey kendilerini profesyonel bir iş yaptığını zannedenler, ey paralı askerler, ey lejyon takımı, beyinleri salata, ucuz, semiz, miskin, silik, korkak, montofon ineği” gibi ağır ifadeler kullanması kamuoyunu şok etti.


Altınordu Başkanı Seyit Özkan'dan tarihi rest!


Futbolcular kırgın

Takımdaki tecrübeli futbolcuların da Özkan’ın bu ağır ithamları sonrası çok büyük üzüntü yaşadıkları öğrenildi.

Özellikle geçen sezon da takımda yer alan ve uzun bir süre alamadıkları ücretleri konusunda en ufak bir sorun çıkarmayan oyuncuların, “Geçen sezon 34 maç başı alamadık. Bırakın huzursuzluk çıkarmayı, Altınordu’da para sorunu var demesinler diye kimseye söylemedik. Bu ithamları hak etmedik” diyerek serzenişte bulundukları öğrenildi.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ