MENÜ

Hikmet Karaman'dan Galatasaray uyarısı

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, karşılaşacakları Galatasaray'ın ligin en iyi pas yapan ekibi olduğunu belirterek, oyuncularına rakipleri için uyarılarda bulundu.

Hikmet Karaman'dan Galatasaray uyarısı

Ligde Akhisar Belediyespor galibiyeti ile morallerin yüksek olduğu Çaykur Rizespor, 1 günlük aradan sonra Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı. İstanbul'a giden ve dönüşü geciken Matic Fink dışında tüm oyuncuların katıldığı antrenman öncesi teknik direktör Hikmet Karaman oyuncuları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Akhisar maçında oyuncularını sergilediği performanstan dolayı kutlayan Karaman, bu galibiyetin geride kaldığını belirterek Galatasaray maçına odaklanmalarını istedi. Ligin en iyi pas yapan ekibi ile oynayacaklarını kaydeden Karaman özellikle son paslarda yapılan hataları hatırlattı ve eksiklikleri bu maça kadar gidermeleri gerektiğini anlattı. Karaman, ardından oyuncularını Galatasaray maçına özel verdiği taktiklerle çalıştırdı.

"SON PASLARDA HATA VAR"

Takımın yeni ve genç oyuncularla kurulu olduğunu ifade eden Hikmet Karaman, "Ligin daha başındayız. Daha erken ve çok çalışacağız. Yeni oyuncular oynatırken maç kaybedeceğiz, eleştiri alacağız ama genç ve iyi bir kadroyu oturtma gayretindeyiz. Son paslarda hatalarımız var. Bunun için çok çalışmamız lazım. Bu eksiklerimizi hızla gidereceğiz" diye konuştu.

Muhammet KAÇAR/RİZE, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ