MENÜ

Benfica tribünlerinden maç öncesi şok hazırlık!

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Beşiktaş'la karşılaşacak olan Benfica'da taraftarlar, Siyah-beyazlılar'da kiralanan Anderson Talisca'yı ıslıklayacak, Quaresma'ya ise 'milli' destek verecek.

Benfica tribünlerinden maç öncesi şok hazırlık!

Benfica'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Anderson Talisca'yı bu gece Estadio da Luz'da kötü bir sürpriz bekliyor. 22 yaşındaki futbolcunun kırmızı-beyazlı taraftarlarca protesto edilmesi bekleniyor. Transferinin gerçekleşmesinin ardından Brezilyalı futbolcunun yaptığı açıklamalar ve kulüp başkanının kendisiyle ilgili yorumlarının tepkiyle karşılandığı, bu yüzden taraftarların yıldız futbolcuyu ıslıklamaya hazırlandığı öğrenildi.

Siyah-beyazlı ekibe transferinin kesinleşmesinin ardından Portekiz basınına yaptığı açıklamada, kendi isteğiyle ayrılmadığı, kulübün kendisini zorladığı yönünde beyanat vermesinin ardından Türk basınında çıkan röportajında ise tersi ifadeler kullanmasının tepki yarattığı ifade edildi.


Benfica Beşiktaş muhtemel 11'ler


Benfica başkanının da geçtiğimiz hafta televizyonda yayınlanan konuşmasında Talisca'yı yalan söylemekle itham etmesi ve söylediklerinin gerçeği yansıtmadığını dile getirmesinin de oyuncu ile taraftarı karşı karşıya getirme potansiyeli taşıdığına dikkat çekildi.

Quaresma'ya 'milli' alkış

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma ise, ezeli rakip Porto ile özdeşleşmesine karşın destek görecek. Portekiz Milli Takımı'nın Avrupa şampiyonu olmasında önemli pay sahibi olan futbolcunun, Benfica tribünlerince alkışlanmasının beklendiği belirtildi.

Skorer


Benfica Beşiktaş maçı CANLI / GÖRÜNTÜLÜ ANLATIM

Haberin Devamı
YORUM YAZ