MENÜ

Ahmet Şan: Shakhtar maçında umarım ilklere imza atarız

Atiker Konyaspor futbol takımı ve yönetim kurulu üyeleri bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Törende konuşan başkan Ahmet Şan, önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Şan: Shakhtar maçında umarım ilklere imza atarız

Atiker Konyaspor futbol takımı ve yönetim kurulu üyeleri bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Törende konuşan başkan Ahmet Şan, "Shakhtar Donetsk maçında umarım ilklere imzamızı atarız" dedi.

Kayacık Tesisleri'nde yapılan bayramlaşma törenine başkan Ahmet Şan, ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Şan, teknik heyet ve oyuncularla tek tek bayramlaştı.

İşte Ahmet Şan'ın açıklamaları;

"Hepinizin bayramını kutluyorum. Antalyaspor karşısında aldığınız galibiyetle bizlere, taraftarlarımıza ve camiamıza ikinci bir bayram sevinci yaşattınız. Saha içerisinde ve saha dışında oynayan oynamayan tüm futbolcu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Güzel bir mücadele oldu. İnşallah bu sonuç Shakhtar Donetsk maçı öncesi moral olur. "

"Shakhtar Donetsk maçı Konyaspor tarihimizin ilk Avrupa maçı. Yapacağınız her şey ilk olacak. Konyalı hemşehrilerimizden ve taraftarlarımızdan başarı adına canı gönülden temenniler alıyorum. Herkes iyi bir başlangıç bekliyor. Teknik heyetimize ve sizlere güven had safhada. O gün futbol şansı da yanımızda olur. Tarihimizdeki ilk gol, ilk puan ya da puanlar olmak üzere ilklere imza atarız. Konyaspor olarak sizler tarih yazıyorsunuz. Konyaspor'un tarihini yazıyorsunuz. Emeklerinizin karşılığını yönetim kurulu arkadaşlarımızla üzerimize düşeni kadar yapmaya gayret ediyoruz."

"Bu sana o anlamda daha iyi olacak. Çünkü siz başarılı oldukça bizim elimiz rahatlıyor, işimiz kolaylaşıyor. Çünkü tüm futbol kamuoyu sizlerin bu başarısını takdir ediyor. Onun için sizin bir adım önde gitmeniz gerekiyor. Bizim de yönetim olarak işimiz kolaylaşıyor dediğimiz gibi. Ben şu ana kadar ki sponsorluk çalışmalarından son derece memnunum. Bunların hepsi inşallah bir şekilde sizlere yansıyacak. Tabiki borç ödeyen bir kulüp olarak devam ediyoruz. Ama o konuda sizlere birşey yansıtmadan üzerimize düşen vecibeleri yerine getirmeye çalışacağız. Yeniden hepinize iyi bayramlar diliyorum"

Haberin Devamı
YORUM YAZ