MENÜ

Rui Vitoria: Biz inanıyoruz

Beşiktaş ile 13 Eylül Salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında karşılaşacak Benfica'da teknik direktör Rui Vitoria, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Rui Vitoria: Biz inanıyoruz

Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi grup mücadelesinde karşılaşacak olan Benfica'da teknik direktör Rui Vitoria, basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki şanslarını ve hedeflerini anlatan Rui Vitoria, hiçbir şeyin imkansız olmadığını söyledi.

Başarılı teknik adam gruplarını da değerlendirirken ''Avrupa'nın devleriyle mücadele ettiğiniz Şampiyonlar Ligi'nde her şey mümkün. Şampiyonlar Ligi öncesi çok iyi hazırlandık. Grup engelini aşacağımıza inanıyoruz. Grubumuzdaki tüm takımların şansı var. Dengeli bir grup. Bizim amacımız ise önceki yıllarda olduğu gibi grup aşamasını geçmek ve sonra adım adım önümüze bakmak. '' ifadelerini kullandı.

İşte Rui Vitoria'nın açıklamaları;

"Birinci amaç kazanmak. Karşımızda iyi futbolcuları olan iyi bir takım var. Yarın sahada elimizden geleni yapacağız."

"Oyuncuya göre değil takıma göre hazırlık yapıyoruz. Quaresma için de ayrı çalışmadık. Beşiktaş takımı izin hazırlıklarımızı yaptık. Bazı futbolcular Portekiz takımlarını iyi tanıyor. Kazanma isteğiyle sahaya çıkacağız."

"Çeyrek finalden sonra yolumuza bakacağız. Kolay bir rakip mi çıkar bilmiyorum. Portekiz takımlarının kupayı almak için şansları var. Diğer Avrupa takımlarıyla karşılaştığımız zaman başarılı olduğumuz gözüküyor. Büyük bir Avrupa takımıyız. Ekibimin plana göre hareket etmesi çok önemli. Böyle hareket edilirse kolay olabilir. Galibiyet imkansız gözükmüyor."

Haberin Devamı
YORUM YAZ