MENÜ

Rakipte sıkıntı büyük

Benfica, Beşiktaş maçı öncesi son idmanını dün gerçekleştirdi. Sakatlıkları süren 3 forvet Mitroglou, Raul Gimenez ve Jonas’ın yanı sıra 10 numara Rafa Silva ile stoper Jardel, antrenmana katılmadı.

Rakipte sıkıntı büyük

Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek Benfica’da önemli sakat oyuncular bulunuyor.

Siyah-Beyazlılar’la yapacakları karşılaşma öncesi son idmanını dün öğlen saatlerinde gerçekleştiren Kırmızı-Beyazlılar’da forvet hattının 3 kilit ismi Raul Jimenez, Jonas ve Kostas Mitroglou’un yanı sıra 10 numara pozisyonundaki Rafa Silva ile savunma oyuncusu Jardel, antrenmanda yer almadığı öğrenildi.

İyileşmesine kesin gözüyle bakılan Mitroglou’nun salonda çalıştığı, diğer oyuncuların da sakatlıklarıyla ilgili sıkıntılarının sürdüğü bildirildi.

Sistemi merak konusu

İşte böyle bir ortamda Benfica’nın hocası Rui Vitoria’nın, özellikle hücum hattında nasıl bir sistemle sahaya çıkacağı merak konusu haline geldi.

Gol yollarında Guedes’e umut bağlayan Portekiz temsilcisinde Jardel’in yokluğunda ise stoperde Lisandro’nun partnerinin, Lindelöf olması bekleniyor. Eğer O tercih edilmezse, diğer ismin deneyimli stoper Luisao olabileceği bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ