MENÜ

Hamza Hamzaoğlu: FETÖ ile ilişkim olmadığı gibi...

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında 1-0 kazandıkları Fenerbahçe maçıyla yeşil-beyazlı camiaya bayram hediyesi verdiklerini söyledi. Maçın ardından Telegol programına telefonla bağlanan genç teknik direktör FETÖ ile ilgili sorulan sorulara cevap verdi.

Hamza Hamzaoğlu: FETÖ ile ilişkim olmadığı gibi...

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında 1-0 kazandıkları Fenerbahçe maçıyla yeşil-beyazlı camiaya bayram hediyesi verdiklerini söyledi.

Ülker Stadı’nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Hamzaoğlu, "Bugün kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. Ona göre hazırlandık. Arkadaşlarımızla en önemli şeyin oyun disiplini ve mücadele etmemiz olduğunu konuştuk. Aynı zamanda fedakarlık yapmamız gerektiğini söylemiştik. Belki yorulacaktık ama koşmamız gerekiyordu. Oyuncularım da bunu başardı. Tebrik ediyorum. Bayram öncesi tüm Bursa halkına ve Bursaspor camiasına iyi bir bayram hediyesi oldu." diye konuştu.

Öncelikli amaçlarının Fenerbahçe’yi durdurmak olduğunu anlatan Hamzaoğlu, "İstanbul’a bir puan almaya, kazanabilirsek de kazanmaya geldik. Açıkçası sadece berabere kalmak için değil. Rakibi durdurup, ondan sonra da çabuk hücumlarla gol aradık. Bunlardan birinde de golü yakaladık." ifadelerini kullandı.

"Kaybetmeyle ilgili bir endişem yok"

Hamza Hamzaoğlu, ligin 2. haftasında Medipol Başakşehir’e yenildikleri maçtan sonra yeşil-beyazlı taraftarların tepkisinin kendisini üzdüğünü söyledi.

Kaybetmeleri durumunda da yollarına devam edeceklerini aktaran deneyimli teknik adam, şöyle konuştu:

"Kaybetmeyle ilgili bir endişem yok. Kaybedersek bir maç kaybetmiş oluruz ve yolumuza devam ederiz. Şimdi ise sadece bir maç kazandık. Bizler için değişen bir şey olmuyor ama geçen haftaki tepkilere çok üzüldüm. Bir aile olmaya çalışıyoruz. Takımımda oynayan bütün oyuncularım için kime ne yapılırsa yapılsın üzüntü duyarım. Onun için geçen hafta yapılanlara üzüldüm. İnşallah taraftarımız bunu da anlayacaktır. Biz, hep beraber mücadele ediyoruz. Aramızda parçalanma olmaz."

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat’a saygı duyduğunu belirten Hamzaoğlu, "Advocaat, kendini ispat etmiş, saygı duyduğum önemli birisi ama çok yeni." dedi.

Takımının gelecek için kendisini umutlandırdığını vurgulayan yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü, "Takımım beni umutlandırıyor. Biz, birbirini seven bir topluluğuz. Birbiriyle oynamaktan keyif alan ve birbiri için mücadele eden bir ekibiz. En çok güvendiğim şey de bu." diyerek sözlerini tamamladı.

Hamzaoğlu'ndan FETÖ cevabı

Maçın ardından Telegol programına telefonla bağlanan Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, kendisine sorulan FETÖ sorusuna, "FETÖ ile ilişkim olmadığı gibi aksine zarar gören de ben oldum. Galatasaray'dan bundan dolayı ayrılmak zorunda kaldım." cevabını verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ