MENÜ

Avni Aker'de Osmanlı şov!

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon her 2 maçı da kaybettiği Başkent ekibiyle oynadığı karşılaşmadan yine hüsranla ayrıldı. Ersun Yanal’ın Fırtına’sı, rakibi karşısında neredeyse pozisyon dahi bulamazken, Mustafa Akçay’ın öğrencilerinin skor kadar bariz oyun üstünlüğü de vardı.

Avni Aker'de Osmanlı şov!

Lige galibiyetle başlayıp ikinci haftada Gaziantepspor’a mağlup olan Trabzonspor, bir yenilgi de dün aldı. Karadeniz ekibinin 3 puan umuduyla çıktığı karşılaşmada bir başka arzusu da, geçen sezon her 2 maçı da kaybettiği Osmanlıspor’dan rövanşı almaktı. Fakat gece hiç de Bordo- Mavililer’in istediği gibi başladı. Oyunun ilk anlarından itibaren konuk takım maça ağırlığını koyarken, ilk yarım saat ile 40. dakika arasında bir bölümde Fırtına özellikle orta alanda dengeyi kurup atak üstünlüğünü ele geçirdi. Ancak ilerleyen bölümde yine ibre Osmanlıspor’a döndü. İlk yarıda bulduğu golün avantajıyla ikinci yarıda daha da rahat bir oyun ortaya koyan Mustafa Akçay’ın öğrencileri, oyunun sonlarına doğru ceza sahası içinde yaşanan karambollerde de yüksek konsantrasyonunu koruyarak hata yapmadı.

Savunma hatası bitirdi

Hızlı hücumcularıyla üçüncü bölgeye çabuk geçen Osmanlıspor, noktayı normal sürenin bitimine 2 dakika kala yaptı. Musa Çağıran’ın şık topuk basında Rusescu, noktayı koydu. Böylece Ankara temsilcisi, ligdeki ilk galibiyetini alırken, Trabzonspor 3 puanda kaldı. Ayrıca Osmanlıspor’un dev rakibine karşı üstünlüğü de 3 maça çıktı. Zira, geçtiğimiz sezon oynanan maçları da Akçay’ın ekibi, 1-2 ve 3-1’lik skorlarla kazanmayı başarmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ