MENÜ

PSG 1-1 Saint Etienne

Fransa Ligi'nin 4. haftasında Saint Etienne'i konuk eden PSG, Beric'in 90+2'de attığı golle yıkıldı ve karşılaşma 1-1 beraberlikle bitti.

PSG 1-1 Saint Etienne

Fransa Ligi'nde son 4 sezonun şampiyonu PSG, yeni teknik direktörü Unai Emery yönetiminde lige iyi bir başlangıç yapamadı...

İlk iki haftayı galibiyetle kapattıktan sonra Monaco deplasmanında mağlup olan başkent ekibi, Saint Etienne karşısında duraklama dakikalarında yediği golle 2 puan daha kaybetti ve galibiyet hasretini 2 haftaya çıkardı.

Karşılaşmanın ilk yarısa oldukça durgun geçti ve iki takımın da net gol fırsatları yakalayamadığı 45 dakika sonunda takımlar 0-0'lık eşitlikle soyunma odasına gittiler.

İkinci yarının başında Kurzawa'yı çıkarıp Krychowiak'ı oyuna alan Unai Emery, 58. dakikada Di Maria'yı oyuna dahil etti.

PSG aradığı golü 67. dakikada buldu. Matuidi'nin rakip ceza sahası içiserisinde düşürülmesinin ardından kazanılan penaltı vuruşunu Lucas Moura gole çevirdi.

Karşılaşmanın son dakikalarında tempoyu iyice düşüren ve salı günü oynayacağı Arsenal maçını düşünmeye başlayan PSG, 90+2'de yediği golle şoka girdi. Beric'in attığı golle skoru eşitleyen St. Etienne, zorlu Parc des Princes deplasmanında bir puan çıkarmayı başardı.

Bu skorun ardından PSG 4 hafta sonunda puanını 7 yaparken, Saint Etienne 5 puana yükseldi.

10 maçlık seri sona erdi

PSG'nin son dönemlerde Saint Etienne karşısında sağladığı bariz üstünlük bu maçla berabe sona erdi. Yeşillere karşı oynadığı son 10 maçı da kazanan PSG, Beric'in duraklama dakikalarında attığı gole bu serisini de kaybetmiş oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ