MENÜ

Jurcic: Futbolda kazanmak için şansa ihtiyaç var

Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic ve Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal maç sonrası basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

Jurcic: Futbolda kazanmak için şansa ihtiyaç var

Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, oyuncularının sahada ellerinden geleni yaptığını belirtirken, şöyle konuştu:

"Bu takıma geldiğimde bir söz vermiştim. Bu da; benim oyuncularım sahada elinden geleni verecek. Bugün oyuncularım bunu yaptı. Bazen futbolda maç kazanmak için şansa da ihtiyaç lazım. Şans bizden yana değildi. Bugünkü maç bana daha fazla çalışmak için enerji veriyor sadece. Hakemler hakkında konuşmak gibi bir alışkanlığım yok. Maçtan sonra özellikle olaylar çok taze. Penaltı pozisyonunu tekrar izleyip yeniden değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Futbolda kazanmak için şansa ihtiyaç var. Ama şansa da bağlı olarak yaşayamayız. Böyle istekli devam edersek önümüzde puan alacak çok maçımız olacak."

İsmail Kartal: 1 puan için oyuncularımı kutluyorum

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ise, cezalı ve sakat oyuncularının olduğunu belirtirken, şunları söyledi:

"Aramıza geç katılan yeni transferler var. Şuan takımla sezon başından aynı seviyede olmadığı için zamana ihtiyacımız var. Hazırlık dönemindeymişiz gibi çalışıp alabildiğimiz kadar puan toplamaya çalışıyoruz. Bugün ilk kez yanyana oynayan oyuncularımız vardı. Bugün bu şartlar altında çok sıcak bir havada her iki takım oyuncularını kutluyorum. 1 puan için oyuncularımı kutluyorum. Penaltı pozisyonuna uzaktım. Barış 'pozisyonda penaltı verilebilirdi' demiş. Hakem kendisine göre penaltı değil diye yorumladı."

Haberin Devamı
YORUM YAZ