MENÜ

İbrahim Üzülmez: Kazanacak kadar iyi oynamadık

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Aytemiz Alanyaspor karşısında kazanacak kadar iyi oynamadıklarını söyledi.

İbrahim Üzülmez: Kazanacak kadar iyi oynamadık

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Aytemiz Alanyaspor karşısında kazanacak kadar iyi oynamadıklarını söyledi.

Üzülmez, Spor Toto Süper Lig'de 0-0 biten Aytemiz Alanyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında "Çok iyi olmadığımız bir gece. Aytemiz Alanyaspor iyi takım, özellikle son yaptığı transferlerle katkı sağlayan oyuncuları kadrosuna aldı ve bugün iyi mücadele ettiler." dedi.

Kırmızı-siyahlı ekibin maçta çok fazla pozisyon üretemediğini ve etkili olamadığını belirten Üzülmez, "Kazanacak kadar iyi oynadığımızı düşünmüyorum. Mücadele anlamında tamam ama pozisyon anlamında geliştirmemiz gereken yönler var." diye konuştu.

Yeni transferlerin takıma katkı sağlaması ve daha fazla mücadele etmesi gerektiğine vurgu yapan Üzülmez, "Takımı sahiplenmeleri, forma verildiğinde sahada ön plana çıkmaları lazım. Günümüz futbolunda mücadele ön planda. Bugün Alanyaspor'a bakıyorsunuz kora kor mücadele var." değerlendirmesinde bulundu.

Milli maç arasının başkent ekibine yaramadığının söylenebileceğini ifade eden Üzülmez, şunları kaydetti:

"Milli takımlara çok sayıda oyuncu verdik. Birlikte çalışma fırsatımız olmadı. Direkt oynayan futbolcularımızın olmaması çalışmalarımızı etkiledi. Oyuncularımızda yol yorgunluğu da vardı. Fiziksel olarak beklediğimiz seviyeye ulaşamadık. Maçta çok pozisyon olmadı. Üzgünüz, kazansaydık 7 puan yapacaktık. Kazanamadık ama kaybetmememiz de mücadelemizin karşılığı oldu. Sahadaki mücadelenin hakkı birer puandı."

Aytemiz Alanyaspor cephesi

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise alınan 1 puanın çok değerli olduğunu ifade etti.

Mücadeleleri nedeniyle futbolcularını tebrik eden Kalpar, "Buradan alınan 1 puanın çok değerli olduğunu söylemek isterim. Sergiledikleri mücadele nedeniyle takımımı tebrik ediyorum. Yeni çıkmış bir takım, gördünüz, futbolu çirkinleştirmeden, iyi mücadele eden ve kazanma arzusuyla sahada olan bir takım görüntüsündeydik. Kazanma adına oynarken gol yememeye çalışıyoruz. Gol yemeden atmak bizim için çok daha önemli. İki takımı da tebrik ediyorum ancak en çok kendi oyuncularımı kutluyorum." diye görüş belirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ