MENÜ

Igor Tudor yıkım planını hazırladı

Karabük’e oynattığı futbolla ilk 2 haftaya damga vuran Hırvat teknik adam, Kartal’ı kalabalık orta sahayla durduracak, Traore ve Poko’nun başlatacağı hızlı hücumlarla sürpriz arayacak. İşte 7 eksiğe rağmen genç hocanın hazırladığı yıkım ekibi!

Igor Tudor yıkım planını hazırladı

Adriano, Kokalovic, Lazarevic, Yatabare, Serdar, Ermin Zec ve Fatih Atik’in sakat olmasından dolayı sıkıntı yaşayan Karabükspor’da sezonun ilk 2 haftasında alkış alan genç teknik adam Beşiktaş’a karşı da sürpriz planını hazırladı.

Beşiktaş’ın pas trafiğine karşı Poko, Ceyhun ve Skulason’la kalabalık bir orta saha oluşturacak olan Hırvat hoca, Traore’ye ise özel görev verdi. Fildişili yıldızın savunma arkasına atacağı topları Tanase ve İsaac gibi hızlı hücumcularla buluşturmayı hedefleyen Tudor, zorlu deplasmandan 3 puanı alıp lige damga vurmayı planlıyor.

Kardemir Karabükspor, Beşiktaş ile lig tarihinde yarın akşam 17. kez karşı karşıya gelecek. Bir sezon aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Mavi Ateş, Beşiktaş ile oynadığı 16 lig maçında 9 mağlubiyet alırken, 2 de galibiyet elde etti, 5 maç ise berabere sonuçlandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ