MENÜ

Adanaspor'da hazırlıklar tam gaz

Adanaspor, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında 10 Eylül Cumartesi günü sahasında Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Adanaspor'da hazırlıklar tam gaz

Adanaspor, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında 10 Eylül Cumartesi günü sahasında Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Osman Yereşen Tesisleri’nde teknik direktör Krunoslav Jurcic yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Pas organizasyonlarıyla devam eden idmanda futbolcular, aha sonra iki gruba ayrılarak taktik ağırlıklı çalıştı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana, milli takımdan dönen Ousmane Viera ve sakatlığı geçen Renan Da Silva da katıldı. Milli takım kamplarında bulunan İrfancan Eğribayat ile Goran Karacic’in ise yarın takımla idmana çıkacağı bildirildi.

Bu arada, antrenmanı izleyen Adanaspor taraftarları, Krunoslav Jurcic’e üzerinde İngilizce olarak "Adanaspor’a hoş geldin kule adam" yazısı bulunan çiçek verdi.

Öte yandan, Adanaspor ile Gaziantepspor arasında Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak maçın bilet fiyatları belli oldu. Buna göre, kapalı alt ve üst tribün bilet fiyatları 50, maraton tribün bilet fiyatı 30, güney kale arkası tribünü bilet fiyatı 20, misafir tribün bilet fiyatı ise 24 lira olarak belirlendi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ