MENÜ

Osmanlıspor'un yeni transferleri umutlu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor’un yeni transferlerinden Adam Maher, "Buraya etkili olmak için geldim." dedi.

Osmanlıspor'un yeni transferleri umutlu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor’un yeni transferlerinden Adam Maher, "Buraya etkili olmak için geldim." dedi.

Hollandalı futbolcu Maher ve Fransız Adrien Regattin, OSTİM Stadı’nda gerçekleştirilen idman öncesinde basın mensuplarına açıklama yaptı.

Transfer sürecinin çok hızlı geliştiğini ve teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile daha önce görüştüğünü anlatan Maher, "Ben ona ne istediğimi, o da bana ne istediğini anlattı. Sonrasında süreç hızlı bir şekilde gerçekleşti. Tabii ki ben burada elimden geleni yapacağım. Ben buraya etkili olmak için geldim." diye konuştu.

Osmanlıspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde gruplarda yoluna devam ettiğini hatırlatan Maher, "Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bir sonraki tura geçmek için her şeyimizi vereceğiz." ifadesini kullandı.

Regattin: "Trabzonspor maçı önemli"

Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala takıma katılan Fas asıllı Fransız futbolcu Regattin, ligde Trabzonspor ile önemli bir maça çıkacaklarını belirtti.

Trabzonspor maçı sonrasında Avrupa kupasını düşüneceklerini ifade eden Regattin, "İlk önce önümüzde çok önemli Trabzonspor karşılaşması var. Bu maçı oynadıktan sonra UEFA Avrupa Ligi’ndeki maçı düşünmeye başlayacağız. Kadroya girip girmeme konusunda ben bir şey diyemem. Çok çalışıp kararı göreceğiz. Burada çok iyi bir arkadaşlık var. Çok iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum." değerlendirmesini yaptı.

Türkiye’ye gelmeden önce tanıdığı futbolcularla görüştüğünü aktaran Regattin, şöyle konuştu:

"Takımda çok iyi karşılandım. Eskiden eşimle birlikte Türkiye’ye tatile çok geldik. Türkiye’de çok arkadaşım var. Buradan çok çok iyi bahsettiler. Umut Bulut çok yakın arkadaşım. Türkiye bana bahsettiği gibi çıktı. Söylediklerinin hepsinin gerçek olduğunu gördüm."

Haberin Devamı
YORUM YAZ