MENÜ

Modric: Biz çok daha iyi takımız

Hırvatistan - Türkiye karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Hırvat yıldız Luka Modric karşılamanın hakkının beraberlik olmadığını söyledi.

Modric: Biz çok daha iyi takımız

Modric, "Beraberlik bizim için hayal kırıklığı oldu. Bence oynadığımız oyun ile çok daha fazlasını hak etmiştik. Biz çok daha iyi takımız. Bir çok şans da yakaladık ama sonuçlandırmadık. Kazanmalıydık ama olmadı. Futbol bu işte, bazen hak etmenize rağmen maçı kazanamıyorsunuz. 4 tane topumuzda direğe çarptı ama top bu bazen girmek istemiyorsa elimizden bir şey gelmez. İleriye bakacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Arda Turan'ın Milli Takıma alınmaması ile ilgili olarak gelen soruya da Modric, " Bu konu beni ilgilendirmez. Bu Türk Milli Takımın teknik adamın cevaplayacağı bir soru. Bununla ilgili bir cevap vermeyeyim" dedi.

Türkiye ile birlikte yer aldıkları I Grubunu çok zor bir grup olarak tanımlayan Hırvat yıldız, "Çok zor bir gruptayız. Tüm takımlar sonuna kadar mücadele edebilir. Hepsi kaliteli takımlar. Göreceğiz daha çok maç var. Şimdi bir sonraki maça konsantre olmalıyız" ifadelerini kullandı.

Emre Mor-Fatih Terim gerginliği

Emre Mor hakkında da açıklamalarda bulunan Modric, "Bence çok iyi oynadı. Çok yetenekli bir oyuncu. Eğer bir oyuncuyu Dortmund gibi bir takım alıyorsa o oyuncu da bir şey var demektir zaten. Artık her şey onun elinde büyük bir oyuncu ve kariyere sahip olmak için" şeklinde konuştu. Luka Modric maç sonrası Hakan Çalhanoğlu'nun kendisinin formasını aldığını belirtti.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ