MENÜ

Akigo Kafkas'a emanet

Ahhisar Belediyespor, Cihat Arslan’dan boşalan teknik direktör koltuğuna 2 yıllığına Tolunay Kafkas’ı getirdi. Hedeflerinden bahseden Kafkas, “Kadroyu inceledim, yeterli gibi görünüyor. Sportif hedefimiz, bu sezon orta sıralarda yer almak” dedi.

Akigo Kafkas'a emanet

Teknik direktör Cihat Arslan’la karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor’un yeni hocası en son Kayserispor’u çalıştıran Tolunay Kafkas oldu.

Ege temsilcisiyle 2 yıllık sözleşme imzalayan 48 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı, imza töreni sonrası açıklamalarda bulundu.

Teslim aldığı bayrağı daha ileri taşımak için bütün gücüyle çalışacağını belirten Kafkas, “Bu yarışta herkesin desteğine ihtiyacımız var. Kadrodaki yetenekli oyuncuları ekonomik bir değer haline getirip, bu futbolcuların satışından kulübün ekstra gelir elde etmesi de hedeflerimiz arasında yer alacak” diye konuştu.

Kişisel hedefleriyle kulübün hedefleri örtüştüğü için Akhisar’ın teklifini kabul ettiğini sözlerine ekleyen Kafkas, “Kadroyu inceledim, yeterli gibi görünüyor. Önemli olan varolanı yaşatmak ve korumak. Elbette her teknik adamın kendisine göre bir yoğurt yiyişi var. Sportif hedefimiz, bu sezon orta sıralarda yer almak” sözlerini sarfetti.

Tolunay Kafkas, imza töreninden sonra Yeşil-Siyahlı futbolcularla tanıştı ve akşam idmanına takımın başında çıktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ