MENÜ

Rize'de kriz büyüyor!

Hikmet Karaman’ın beklediği transferleri yapamayan Çaykur Rizespor’da sular durulmuyor. İlk 2 haftada 1 puan toplayabilen Karadeniz ekibinde deneyimli teknik adamın devre arası gelmeden görevinden ayrılabileceği iddia edildi.

Rize'de kriz büyüyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, sezonun ilk iki maçında sahadan umduğu skorlarla ayrılamadı.

Öncesinde sahasında Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Karadeniz temsilcisi, deplasmanda Karabükspor’a ise 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak hayalkırıklığı yarattı.

Taraftarlar sosyal medyadan Rizespor yönetimi ve teknik direktör Hikmet Karaman’ı suçlarken, yapılan Jantscher, Petrucci, Diallo ve Fink transferlerinin yetersiz olduğu savunuldu. Yeşil-Beyazlılar, teknik direktör Hikmet Karaman’ın Karabükspor maçı sonrası yaptığı, “Transfer yapmak zorundayız ve bir şeyler feda edilecek artık” açıklamasına rağmen takviye döneminin son gününü sessiz geçirdi.

Tecrübeli hoca durumdan rahatsız

3. haftada sahasında Akhisar Belediyespor’u konuk edecek ekipte yaşanacak olası puan kaybı, takım içi ve dışındaki huzursuzluğu daha da arttırma ihtimali bulunuyor. Kulislerde tüm olumsuzluklara karşın oyuncularının moralini yüksek tutmaya çalışan deneyimli teknik adamın devre arası gelmeden görevinden ayrılabileceği daha şimdiden konuşulmaya başlandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ