MENÜ

2. Eto'o rüzgarı

Brezilyalı süper golcü Vagner Love’un Alanyaspor kariyeri müthiş başladı. Tıpkı Eto’o gibi takımda liderlik görevini üstlenen 32 yaşındaki yıldız, mütevazı kişiliğiyle de herkesi kendine hayran bıraktı.

2. Eto'o rüzgarı

Avrupa’da yakın geçmişte dev kulüpleri peşinden sürükleyen ve Brezilya futbolunun yetiştirdiği en önemli golcüler arasında gösterilen Vagner Love, Alanyaspor kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı.

Copa America, UEFA Kupası şampiyonluğu apoletleri bulunan 32 yaşındaki forvetin mütevazı kişiliği ve genç oyuncularla girdiği yakın diyaloglar, akıllara Antalyaspor’un Kamerunlu süperstarı Samuel Eto’o’yu getirdi. Tıpkı Eto’o’nun Antalyaspor’da yakaladığı havayı Alanyaspor’da yaratan Love’un takım arkadaşlarıyla kısa sürede kurduğu arkadaşlık ve öğretici kimliği Alanyaspor kurmaylarının da yüzünü güldürdü.

‘Kral olmaya geldim’

Star egosundan tamamen sıyrılmış bir görüntü çizen Sambacı, kağıt üzerinde olmasa da daha şimdiden antrenör-oyuncu vazifesini üstlendiği belirtildi.

Geçen sezon Monaco’da çıktığı 13 maçta 4 gol kaydeden Love’un yakın çevresine, “Buraya kral olmaya geldim. Beklediğimden daha iyi bir kulübe gelmişim. Eto’o’nun başardığını ben de burada başarmak için elimden geleni yapacağım” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ