MENÜ

"O bizim Ibrahimovic'imiz"

Ligue 1 ekiplerinden Nice'ın yolunu tutan Mario Balotelli'nin takımla çıktığı ilk idman hayranların akınına uğradı.

"O bizim Ibrahimovic'imiz"

Ligue 1 ekiplerinden Nice'in yolunu tutan Mario Balotelli'nin takımla çıktığı ilk idman hayranların akınına uğradı. İtalyada geçirdiği yaz tatilinin ardından soluğu önce İngiltere'de ardından Fransa'da alan Balotelli, burada hayranlarının büyük ilgisi ile karşılandı.

Liverpool'dan Serie A devi Milan'a kiralanan İtalyan forvet, Kırmızılılar'ın hocası Jürgen Klopp tarafından kadroda düşünülmemiş ve takımdan gönderilmesine karar verilmişti.

Nice ile anlaşan Balotelli, şehre geldiğinden beri ilgi odağı oldu. Kulübün sözcüsü Gregory Massabo'nun Gazetta dello Sport'a yaptığı açıklamada yeni transferleri karşılaşamaya sadece 5-6 kişi geldiğini ama İtalyan futbolcu için binlerce kişinin geldiğini açıkladı. Balotelli için "O bizim Zlatan Ibrahimovic'imiz" ifadesini kullanan Massabo, bu sene kulübün hedeflerinin yükselttiğini ve Avrupa arenasında var olmak istediklerinin de altını çizdi.

Başta adı Palermo ve Saussolo ile anılan 26 yaşındaki oyuncunun bir dönem Beşiktaş ile de görüştüğü de iddia edilmiş ancak gelişmelerden sonuç alınamamıştı. Balotelli, transfer döneminin bitmesine yakın bir zamanda Nice ile anlaştığını duyurmuştu.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ