MENÜ

Adana Demirspor'da sponsorluk anlaşması

TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor, Özel Adana Hastanesi ile sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzaladı.

Adana Demirspor'da sponsorluk anlaşması

TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor, Özel Adana Hastanesi ile sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzaladı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, hastane binasında gerçekleşen törende, kulüp başkanı Sedat Sözlü ile hastanenin yönetim kurulu başkan vekili Şule Özülkü, sponsorluk sözleşmesine imza attı.

Sözlü, yaptığı açıklamada, Adana Demirspor’un Türk futbolunda çok önemli bir değer olduğunu belirterek, "Mustafa Kemal Atatürk’ün ’Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözündeki çevikliğimiz de inşallah sağlıklı olmamızdan geçecek." ifadesini kullandı.

Sağlıklı olunduğu zaman başarının geleceğini kaydeden başkan Sözlü, şunları kaydetti:

"Önce sağlık’ diyoruz. Tüm sıkıntılarımızı gidermek noktasında, kendimizi Özel Adana Hastanesi’ne emanet ediyoruz. Özel Adana Hastanesi’nin Adana Demirspor’a sahip çıkması halkın takımı olduğumuzun göstergesidir. Adana Demirspor, hak ettiği şampiyonluğu sizlerin de desteğiyle yakalayacaktır. Taraftarımızla bütünleşerek sağlıklı bir Adana Demirspor’u hedefine götüreceğiz. İnşallah sağlıklı ve başarılı bir sezon geçiririz."

Şule Özülkü ise Adana Demirspor’a TFF 1. Lig’de başarılar dileyerek, "Bu zorlu maratonda her zaman yanınızdayız. İnşallah sağlıklı ve başarılı bir sezon olur." diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ