MENÜ

Antalyaspor'da 7 futbolcu elde kaldı

Antalyaspor'da yönetimin mali sıkıntıyı aşmak için transfer döneminde kendilerinden takım bulmasını istediği 7 futbolcuya teklif gelmedi. Kadroda düşünülmeyen futbolculara yaklaşık 8 milyon lira ödemesi, yönetimin canını sıktı.

Antalyaspor'da 7 futbolcu elde kaldı

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, Amadaiya Rennie, Emre Güral, Deniz Kadah, Anıl Koç, Kenan Horic, Milan Jevtovic'i kadroya dahil ederek transfer dönemini tamamladı.

Kırmızı beyazlı takım bu dönemde Lokman Gör, Erman Kılıç, Emrah Başsan, Emre Akbaba, Osman Çelik, Ozan İpek, Dejan Lazarevic, Oktay Delibalta, Sezer Badur, Lionel Enguene, Josip Kvesic ile yollarını ayırdı. Oğuz Mataracı da başka takıma kiralandı.

Antalyaspor'da sözleşmesi devam eden ve kadroda düşünülmeyen 8 futbolcu takımda kaldı. Yönetimin mali sıkıntıyı aşmak için transfer döneminde kendilerinden takım bulmasını istediği Kadir Bekmezci, Rais Mbolhi, Lamine Diarra, Şahin Aygüneş, Ahmet Aras, Abdel Diarra ve Can Arat'a transfer teklifi gelmedi. Bu futbolcuların kulübe yaklaşık 8 milyon lira mali yükü de yönetimin canını sıktı. Kadroda düşünülmeyen futbolcuların takımdan ayrı çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ