MENÜ

..Ve karşınızda Rose Bertram

Van der Wiel’in kız arkadaşı Rose Bertram, nam-ı diğer ‘Yenge’, FourFourTwo Dergisi’nin Türkiye edisyonuna kapak oldu...

..Ve karşınızda Rose Bertram

‘Yenge’ çok hoşuma gitti’

“Buraya geldikten sonra Türkler’den gördüğüm ilgi beni şaşırttı. Özellikle sosyal medyada aldığım tepkiler beni çok mutlu etti. Bana sürekli mesaj attılar, ‘Hoş geldin yenge!’ dediler... Tabii ilk başta ne dediklerini anlayamadım ama sonra anlamını öğrenince çok hoşuma gitti. Çünkü bu beni kendi ailelerinin bir parçasıymış gibi kabul ettikleri anlamına geliyor.”

‘Sürekli futbol konuşuyoruz’

“Gregory ile her fırsatta futbol konuşuyoruz çünkü hayatının önemli bir parçasını temsil ediyor. Birlikte değilken neler yaşadığını bilmek, sorunu varsa çözmesine yardımcı olmak benim görevim. Maçtaki performansına dair yorumlarım oluyor ama daima yapıcı eleştirilerde bulunmaya çalışıyorum. O zaten nasıl oynadığının, hatası varsa nerede yaptığının farkında oluyor.”

‘Fenerbahçe’nin imajı güçlü’

“Transferde karar verme aşamasında birçok kriteri göz önünde bulundurduk. Yakın çevremize sorduğumuzda İstanbul’la ilgili harika şeyler duyduk. Fenerbahçe’nin de yurt dışında çok güçlü bir imajı var. Teklifi aldıktan sonra İstanbul’u görmeye geldik. Burada gördüğümüz misafirperverlik, doğru kararı vermemizi sağlayan en önemli etkendi.”

‘Takipçim hızla artıyor’

“Türkiye’ye gelmeden önce Instagram’da sanırım 450 bin civarı takipçim vardı, buraya geldikten sonra 528 bine ulaştım. Twitter’da da 50-60 bine yakın bir takipçi artışı oldu. Attığım her tweet, koyduğum her fotoğraf ya da video büyük ilgi görüyor. Türkler’in bu kadar sıcakkanlı olduğunu görmek beni şaşırttı.”

‘Ben de futbol oynadım’

“Gregory ile tanışmadan çok önce, daha öğrenciyken sürekli futbol oynardım. Sahanın her yerinde oynayabiliyordum, tam bir erkek çocuğu gibiydim! Futbolcu olmayı değil, model olmayı seçtim. Modelliğin bana çok daha uygun olduğunu düşündüm ve bu yolu seçtim.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ