MENÜ

Transferde son dakika sürprizi

Kulüp başkanları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gerçekleştirilen ziyarette Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören'den önemli bir istekte bulundu.

Transferde son dakika sürprizi

Başkanlar, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı günlerde transfer görüşmelerinin tamamen durduğunu ve bu nedenle aksamalar yaşadıklarını söylediler. Normalde 1 Eylül itibariyle bitecek olan transfer döneminin 1 hafta uzatılması istendi. 18 kulüp de aynı talepte bulunurken, TFF durumu değerlendirme kararı aldı.

Ancak transfer döneminin uzama ihtimali sadece Türkiye Futbol Federasyonu'na bağlı değil. Bunun için FIFA'nın da onay vermesi gerekiyor.

Erdoğan'dan terörle mücadele vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantıda Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaparken, "Sayın Bakan, Sayın Federasyon Başkanımız, Kulüpler Birliğimizin değerli temsilcileri öncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramınızı tebrik ediyorum. Nice zaferlerle dolu geleceğe rabbim bizi kavuştursun diyorum.

Sıkıntılı bir dönemden geçtiğimiz hepimizin malumudur. Ama bu dönemi hayırlısı ile atlatıyoruz, atlatacağız. Özellikle bu süreçte tabii bir çok terör örgütü ile mücadele veriyoruz ve bu terör örgütleri ile geniş alanda sürdürdüğümüz mücadeleyi de başarı ile sonuçlandıracağımıza inanıyorum." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ