MENÜ

Leipzig'ten Beşiktaş'a Atınç piyangosu!

Atınç Nukan'ı kiralayan Beşiktaş'a Liepzig'ten 100 bin Euro ödeneceği açıklanmıştı. Alman kulübünün Beşiktaş'a neden böyle bir ödeme yaptığı ortaya çıktı. Bundesliga ekibinin, Atınç Nukan'ın 750 bin Euro'luk maaşına katkı olarak bu ödemeyi yaptığı bildirildi.

Leipzig'ten Beşiktaş'a Atınç piyangosu!

Siyah-Beyazlılar, önceki sezon sonunda 6 milyon Euro karşılığında RB Leipzig'e gönderdiği Atınç Nukan'ı, transfer sezonunun bitimine saatler kala kiralamıştı.

Konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na resmi bilgilendirmede bulunan Siyah-Beyazlılar, Atınç Nukan'a 1 yıllık kiralama karşılığında 750 bin Euro artı 4 bin Euro da puan başı ücret verileceğini açıkladı.

Bilgilendirmede ek olanak Leipzig'ten Beşiktaş'a 100 bin Euro ödeneceği açıklandı.

Alman kulübünün Beşiktaş'a yapacağı bu ödemenin sebebine FANATİK ulaştı. Bundesliga ekibinin, Atınç Nukan'ın 750 bin Euro'luk maaşına katkı olarak bu ödemeyi yaptığı bildirildi.

Süper Lig takımları, bu uygulamaya yabancı değil... Son olarak Galatasaray, Eskişehirspor'a kiralık olarak gönderdiği Tarık Çamdal’ın yıllık alacağının 1 milyon Euro’luk dilimini ödeyeceğini duyurmuştu.

Gökmen Özcan

Haberin Devamı
YORUM YAZ