MENÜ

El-Ittihad Kulübü'nden Bursaspor'a ziyaret

Suudi Arabistan 1. Futbol Ligi ekiplerinden El-Ittihad Kulübünün Başkanı Ahmed Masoud ve teknik heyeti Bursaspor’a ziyarette bulundu.

El-Ittihad Kulübü'nden Bursaspor'a ziyaret

Suudi Arabistan 1. Futbol Ligi ekiplerinden El-Ittihad Kulübünün Başkanı Ahmed Masoud ve teknik heyeti Bursaspor Kulübünü ziyaret etti.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Özlüce Tesisleri’nde yaptığı konuşmada, Bursaspor’un, şehrin en değerli markası ve Türkiye’de şampiyon olmuş beş kulüpten biri olduğunu söyledi.

Başkan Masoud ve teknik heyetin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu aktaran Ay, " Biz Arap kardeşlerimizi burada görmekten çok mutluyuz. İki kulüp ilerleyen zamanda belki kardeş kulüp bile olabilir. El-Ittihad Kulübünden gelen dostluk maçı için de hiç düşünmeden onay verdim. Maçın tesislerimizdeki antrenman sahalarında oynanabileceğini söylediklerinde, şehrimizin ve yeni stadımızın tanıtımı açısından, bu organizasyonu stadyumumuzda gerçekleştirebileceğimizi söyledim." diye belirtti.

El-Ittihad Futbol Kulübü Başkanı Suudi Arabistanlı iş adamı Ahmed Masoud ise "Bursa’da bulunmaktan ve Bursaspor’un misafiri olmaktan çok mutluyum. Dostluk maçı vesilesiyle ilişkilerimizin inşallah daha da büyümesini, Suudi Arabistan ile Türkiye arasındaki ilişki ve işbirliğinin de artmasını temenni ediyorum. Suudi Arabistanlı turistlerin yoğunluğu bu şehirdeymiş. Ben bunu duyduğum zaman çok mutlu oldum. Daha farklı organizasyonlar yapacağız." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ