MENÜ

Yacine Brahimi kimdir / Yacine Brahimi kariyeri

Felipe Melo'nun ayrılmasının ardından orta alanda yaşanan boşluğu bir türlü dolduramayan Galatasaray'da ilk hedef Lassana Diarra'ydı. Bu defteri kapatan Galatasaray, daha önce Tiote'yi İstanbul'a getirdi ancak sağlık kontrolü sonrası bu transferden vazgeçildi. Şimdi Cim Bom'da hedef Cezayir asıllı Fransız oyuncu Yacine Brahimi...

Yacine Brahimi kimdir / Yacine Brahimi kariyeri

Galatasaray, orta saha için arayaşlarını sürdürürken bu kez hedef Yacine Brahimi.. Orta saha, sol kanatta forma giyen Porto'lu futbolcu Cezayir basınında Galatasaray'a yazıldı.

Peki Cezayir asıllı Yacine Brahimi kimdir? Yacine Brahimi kariyeri

Yacine Brahimi (8 Şubat 1990) Cezayirli Millî Futbolcu. Son olarak La Liga ekiplerinden Granada CF'de forma giyen futbolcu sözleşmesinin bitmesi ile serbest kalmıştır. 17 Temmuz 2014'te FC Porto'ya transfer olmuştur.

Kariyeri

Rennes'in altyapsında yetişen Brahimi Rennes forması altında 38 maçta 7 gol kaydetmiştir. 2009-2010'da Clermont Foot'da kiralık olarak forma giyen oyuncuyu 2012'de Granada CF kiralamıştır. Burada ki oyunu ile Granada CF ile sözleşme imzalayan oyuncu sözleşmesi bitince serbest kalmıştır.

Milli Takım kariyeri

Fransa U-21 forması'da giyen oyuncu 2013'te Cezayir formasını giymeye başlamıştır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ