MENÜ

Son dakika.. Fenerbahçe Moussa Sow'u transfer etti

Fenerbahçe'den son dakika transfer bombası. Sarı-Lacivertli kulüp geçtiğimiz sezon Al Ahli FC'ye sattığı eski golcüsü Moussa Sow ile yeniden anlaşmaya vardı. Senegalli yıldız son dakikada bir kriz çıkmazsa, Türkiye'ye gelerek resmi imzayı atacak. Al Ahli'ye 16 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Sow, 1 yıllık aranın ardından Süper Lig kariyerine devam edecek.

Son dakika.. Fenerbahçe Moussa Sow'u transfer etti

Fenerbahçe Kulübü eski oyuncusu Moussa Sow'u 1 yıllığına kiralamak için yıldız futbolcu ve kulübüyle anlaştı. Senegalli oyuncunun, kulübü ile sorunlarını çözdüğü ve Sarı-Lacivertli ekibe müjdeli haberi gönderdiği bildirildi.

Fenerbahçe'nin 2015-2016 sezonunda Al Ahli Dubai'ye 16 milyon Euro karşılığında sattığı yıldız forvet oyuncusu Sow, 1 yıllık aranın ardından Süper Lig'e geri dönmüş oldu.

Sow 2011-2012 sezonundan 2015-2016 sezonuna kadar Fenerbahçe forması giymişti. Moussa Sow, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 106 Süper Lig maçında 51 gol atarken 17 asistlik performansla takımına katkı sağlamıştı.

Gözyaşlarıyla gitmişti

Senegalli forvet oyuncuzu, geçtiğimiz sezon sözleşmesindeki '16 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesini hayata geçirerek, Fenerbahçe ile yollarını ayırmıştı. Siyahi golcü, Kadıköy'deki vedasında gözyaşlarına hakim olamamıştı.


JEST! Aziz Yıldırım'ı alnından öptü



Adam Maher kimdir? / Adem Maher'in kariyeri



Fenerbahçe oteli terk etti!

Haberin Devamı
YORUM YAZ