MENÜ

Manoel Messias, Beşiktaş'a transfer oluyor

Manoel Messias-Beşiktaş flörtünde son dakika gelişmesi... Siyah-Beyazlı ekip, Brezilya'nın Cruzeiro takımında forma giyen Brezilyalı stoperi transfer etmek üzere. Bonservis sorunu çözülür çözülmez Messias'ın Beşiktaş'a imza atması bekleniyor.

Manoel Messias, Beşiktaş'a transfer oluyor

Beşiktaş, Manoel Messias'ı kadrosuna katmak üzere. Tam ismi Manoel Messias Silva Carvalho olan ve Brezilya'nın Cruzeiro ekibinde forma giyen genç stoperin Türkiye'ye gelmeyi kabul ettiği öğrenildi.

Manoel Messias'ın bonservisinin her Brezilyalı futbolcuda olduğu gibi hisseli olduğu, kulübü dışında bir menajerlik şirketinin de bonservis üzerinde hak talep ettiği bildiriliyor. Beşiktaş'ın bu sorunları aşmak üzere olduğu ifade ediliyor. Ancak Fikret Orman ve ekibi, imza konusunda aceleci değil.

Beşiktaş'ın hedefindeki Indi, İngiltere'ye gitti

Abdennour ve Atınç da var

Avrupa'da da dört koldan taarruzda olan Beşiktaş Yönetimi'nin, Valencia'nın Tunuslu savunmacısı Aymen Abdennour için de son dakikaya kadar çalışmalarını yürüreteceği belirtiliyor.

Beşiktaş'ın istediği Samir Nasri 'Sevilla' dedi

Son dakikaya kadar...

Beşikaş Yönetimi'nin, teknik direktör Şenol Güneş ile sürekli irtibat halinde olduğu savunmaya yapılacak takviye konusunda bu gece ya da yarın sabah erken saatlerde son kararını vereceği bildiriliyor.

Orhan Yıldırım

Manoel Messias kimdir? / Manoel Messias'ın kariyeri

Haberin Devamı
YORUM YAZ