MENÜ

Fenerbahçe'de Zafer Bayramı coşkusu!

Bursaspor maçının hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Türk bayrağı ile objektiflerimize poz verdi.

Fenerbahçe'de Zafer Bayramı coşkusu!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu üçüncü haftasında konuk edeceği Bursaspor maçının hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenman öncesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla sahada toplanan teknik heyet ve oyuncular, Türk bayrağı ile objektiflerimize poz verdi.

Üst sahada gerçekleştirilen ve saat 11.00'de başlayan antrenman, 1 saat 10 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından dar alanda yapılan pas organizasyonları ve yine dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Milli futbolcular katılmadı

A Milli Takımımızın kadrosunda yer alan Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Salih Uçan ve Volkan Şen ile ülke milli takımlarında bulunan Simon Kjaer, Roman Petrovich Neustadter, Martin Skrtel ve Aatif Chahechouhe antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe, hazırlıklarını akşam saatlerinde tesislerde gerçekleştireceği günün ikinci antrenmanı ile sürdürecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ