MENÜ

Vagner Love Alanya'ya geldi!

Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, Monaco forması giyen Brezilyalı golcü Vagner Love'la her konuda anlaşmaya varıldığını duyurdu. 32 yaşındaki futbolcunun gece saatlerinde Alanya'ya geleceği ve sağlık kontrollerinin ardından 2 yıllık sözleşmeye imza atacağı açıklandı. Yıldız oyuncu Alanya'da taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Vagner Love Alanya'ya geldi!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, transferde bombayı patlattı.

Forvet arayışlarını sürdüren turuncu-yeşilli ekip, Monaco'da forma giyen Brezilyalı golcü Vagner Love'la her konuda anlaştıklarını duyurdu.

Alanyaspor resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:

Kulübümüz Monaco'dan forvet Brezilyalı Vagner Love ile her konuda anlaştı. Vagner Love, bu gece Alanya'ya gelecek ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra yarın kulübümüzle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Vagner Love daha önce Monaco, Corinthians, Shandong Luneng, CSKA Moskova, Flamengo gibi önemli kulüplerde forma giydi. Brezilya Milli Takımı'nda da oynayan golcü futbolcu, bugüne kadar 329 maçta 176 gol kaydetti.

Vagner Love kimdir?

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, bir dünya yıldızını Alanya'ya getirmekten, yönetim kurulu olarak büyük onur duyacaklarını söyledi. Çavuşoğlu, "Vagner Love Alanyamızın en güzel şekilde reklamını yapacak. Sahada da takımımıza büyük katkıları olacak. Son derece tecrübeli önemli bir oyuncu. Yarın kendisini resmen Alanyasporlu yapacağız. Ön anlaşmayı önceki gece Monaco'da yaptık. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.


Yıldız oyuncu şehre geldi
Spor Toto Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Vagner Love, Alanya’ya geldi. Monaco’da forma giyen Brezilyalı forvet oyuncusu 32 yaşındaki Vagner Love, Fransa’dan uçakla İstanbul’a. buradan da menajeriyle Antalya Havalimanı’na geldi. Love, kendisine tahsis edilen özel araçla Alanya’ya geçti. Alanya Yat Limanı’nda 200’e yakın taraftar tarafından karşılaşılanan Love’ın, yarın sağlık kontrolünün ardından 2 yıllık resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ