MENÜ

Aboubakar görücüye çıktı

Beşiktaş’ın yeni golcüsü Vincent Aboubakar, Siyah-Beyazlılar’la ilk idmanına dün çıktı. Yeni takım arkadaşlarıyla ve teknik ekibiyle tanışan Kamerunlu, sahada gücünü gösterdi.

Aboubakar görücüye çıktı

Spor Toto Süper Lig’de 3. hafta mücadelesinde Karabükspor’la karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar, bu mücadelenin hazırlıklarına 3 günlük aranın ardından dün yaptıkları çift idmanla başladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleşen sabah çalışmasında oyuncular, salonda güç depoladı.

Isınma ve istasyon koşularıyla güne başlayan son şampiyonun yıldızları, idmanı değeşmeli olarak yaptıkları denge ve kuvvet hareketleriyle tamamladı.

Portekiz devi Porto’dan sezon sonuna kadar kiralanan Vincent Aboubakar da dün ilk kez Beşiktaş’la idmana çıktı. Yeni takım arkadaşları ve teknik ekibiyle tanışan 24 yaşındaki futbolcu, hırslı görüntüsüyle dikkat çekti.

Şut çalışmasına katılmadı

Siyah-Beyazlılar’ın basına açık olarak yapılan akşam çalışmasında ise futbolcular sahaya indi. Oyuncular, taktik ve kondisyon ağırlıklı çalıştı. Isınma koşuları sonrasında dar alanda pas idmanı yapan Şenol Güneş’in öğrencileri, yarı sahada yaptıkları çift kale maçla günü tamamladı.

Teknik drektör Şenol Güneş, yeni transfer Aboubakar’ı takım arkadaşlarına alkışlattı. Pas çalışması sırasında takım arkadaşı Gökhan’ın sert müdahalesi sonrasında yerde kalan Aboubakar, minyatür kale idmanı sonrasında şut antrenmanına katılmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ