MENÜ

Kjaer hem attı hem de atıldı!

Kayseri’nin ilk golü 27. dakikada geldi. Bu golden 3 dakika sonra kazanılan serbest vuruşta topun başına gelen Simon Kjaer, harika bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Ancak dakikalar 38’i gösterdiğinde Danimarkalı stoper, konuk ekibin kontratağında topla buluşan Welliton’la ikili mücadeleye girdi. Brezilyalı yerde kaldı, Kjaer kırmızı kartla oyundan atıldı.

Kjaer hem attı hem de atıldı!

Fenerbahçe’nin en önemli oyuncularından biri olan Simon Kjaer için Kayserispor karşılaşması oldukça dikkat çekiciydi.

Stoperde görev yapan Kjaer, 27. dakikada Kayseri’nin sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde rakibini marke ediyordu.

Top ceza sahasına havalandı konuk ekipten Welliton, Danimarkalı savunmacının ve Emenike’nin yanından kafayı vurup, takımını öne geçirdi.

Kjaer bu golün üzüntüsünü yaşarken, 3 dakika sonra Sarı- Lacivertliler, ceza sahası çizgisine yakın bir mesafeden serbest vuruş kazandı.

2 yıl sonra ilk frikik golü

Burada topun başına gelen Kjaer, harika bir vuruşla topu filelere yollayıp, beraberliği sağladı.

Bu gol, 27 yaşındaki oyuncunun 2 yıl sonraki ilk frikik golü oldu. Kjaer, son frikik golünü 23 Ağustos 2014 yılında Lille forması giyerken, Fransa Ligi’nde Lorient’e karşı atmıştı.

Kjaer, geçen sezonu ise 2 golle tamamlamıştı.


Sarı-Lacivertliler’de maça 1-1’lik beraberliği getiren Simon Kjaer için Kayserispor karşılaşması, üzüntünün de yaşandığı bir mücadeleydi. 30’da attığı golden sadece 8 dakika sonra Fenerbahçe’de Miroslav Stoch yere düştü, ancak hakem maçı devam ettirdi.

Hızla atağa çıkan ve ev sahibinin savunmasını hazırlıksız yakalayan Sarı-Kırmızılılar, topu Welliton’a yolladı. Brezilyalı futbolcuyu bu sırada Kjaer durdurmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Welliton yerde kaldı ve hakem Serkan Çınar, direkt kırmızı kartını gösterdi.

3 büyükler içinde ilk kez

Geçen sezon tek kırmızısını Shakhtar Donetsk’le deplasmanda oynanan ve 3-0 kaybedilen maçta gören Danimarkalı oyuncu, böylece ikinci kırmızısını gördü. Başakşehir maçında da Mehmet Topal’ın atıldığı Kanarya, ilk defa Beşiktaş ve Galatasaray da dahil olmak üzere, ligin ilk haftasında iki kırmızı gören ilk ekip oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ